Кожен викладач має серйозно попрацювати зараз, щоб мати роботу в майбутньому: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулась робоча нарада завідувачів кафедр

1 серпня 2016 року

 1 серпня – важлива дата, що чітко підводить підсумки та результативність профорієнтаційної роботи на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Незалежно, чи відпустка, чи робочий день, всі завідувачі кафедр факультету зібралися на робочу нараду. Головне питання – вступна кампанія-2016. 

Декан факультету Вадим Кондратюк проінформував про кількість виділених державних місць для майбутніх студентів, які закінчили навчання у школі. Так, за напрямом підготовки «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» факультету надано максимальну кількість держбюджетних місць - 65, за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура» - 28. 
 
Вадим Миколайович наголосив на важливості збереження цих позицій, щоб кожен із абітурієнтів подав оригінали документів саме на наш факультет і закликав усіх завідувачів, викладачів факультету прикласти зусиль з метою залучення якомога більшого контингенту студентів для навчання у нашому ВНЗ на контрактній формі. Для цього є досить серйозні передумови, адже на спеціальності факультету подано понад 600 заяв від абітурієнтів, близько 50 з яких при подачі документів фіксували своє бажання вчитись на контракті. Потому, у палкій дискусії, було затверджено поетапний план подальшої роботи з потенційними студентами факультету із зазначенням конкретних термінів виконання. Підводячи підсумки засідання декан факультету зазначив: «Кожен викладач має серйозно попрацювати зараз, щоб мати роботу в майбутньому». 
   
Сергій Грищенко, 
заступник декана факультету 
тваринництва та водних біоресурсів 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook