Випуск бакалаврів кафедри комп’ютерних наук (30.06.2016)

4 липня 2016, 16:03

   30 червня 2016 року на факультеті інформаційних технологій відбувся випуск фахівців освітньо-кваліфікаційного ступеню «бакалавр» і церемонія вручення дипломів. 
    Урочисті заходи відкрила декан факультету інформаційних технологій доктор педагогічних наук Глазунова Олена Грирорівна.

 

   Декан привітала випускників від керівництва вищого навчального закладу та себе особисто із успішним завершенням навчання та зазначила, що знання, отримані в університеті, дозволять їм гідно виконувати свої професійні обов’язки, втілити в життя власні мрії та сподівання.

  

    Після привітальних слів Глазунова Олена Григорівна оголосила наказ про присвоєння кваліфікації «бакалавр» випускникам та вручила їм дипломи.

 

   З отриманням освітнього ступеня «бакалавр» випускників також привітали завідувач кафедри комп’ютерних наук к.т.н. Голуб Белла Львівна, завідувач кафедри економічної кібернетики д.е.н. Скрипник Андрій Васильович, завідувач кафедри інформаційних систем к.е.н. Швиденко М.З. та заступник декана к.е.н. Клименко Наталія Анатоліївна.

 

   Радували та зачаровували глядачів своїми яскравими виступами і ліричними піснями гості свята, які приєдналися до вітань випускникам.

   Не менш важливу роль відіграли і прикрасили фестиваль талановиті ведучі : Литвин Віктор та Крошка Антон.

 

Ірина Ясенова,

доцент кафедри комп'ютерних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook