Навчальний відділ

 Навчальний відділ – структурний підрозділ університету, який здійснює координацію та контроль за навчальною, навчально-методичною та виховною роботою факультетів i кафедр, а також навчальних відділень та циклових комісій відокремлених структурних підрозділів - закладів вищої освіти, які входять до структури НУБіП України.  

  Начальник навчального відділу
    Рудик Ярослав Михайлович
      кандидат педагогічних наук, доцент

            Тel/fax: (044) 527-89-70(60)
            e-mail: [email protected]  [email protected]

    

Навчальний відділ є правонаступником навчальної частини, який здійснює координацію та контроль за навчальною та навчальново-методичною факультетів i кафедр, а також навчальних відділів, відділень та циклових комісій відокремлених структурних підрозділів - закладів вищої освіти, які входять до структури НУБіП України.
Навчальну частину у різні роки очолювали Н.А. Герасименко (по 1981 р.), В.І. Рябченко (1981-1996 рр.), В.П. Лисенко (1996-2002 рр.).
З грудня  2002 року до 31 серпня 2020р. навчальну частину, а з вересня 2014 року навчальний відділ очолювала  доцент Зазимко Оксана Володимирівна, з 1 вересня 2020р. навчальний відділ очолював Шевчук Віктор Миколайович. З 16 серпня 2021 року відділ очолив Рудик Ярослав Михайлович.

Основними завданнями навчального відділу є:

1. Органiзацiйне забезпечення навчальної роботи в НУБіП України за ліцензованими спеціальностями відповідно до вимог стандартів вищої освіти, координація та контроль за навчальною, навчально-методичною роботами, формування графiкiв навчального процесу НУБіП України.
2. Планування розкладу занять студентів (слухачів) за всіма спеціальностями, ступенями (освітньо-кваліфікаційними рівнями) та формами навчання.
3. Планування та контроль за виконанням навчального навантаження, науково-методичної та культурно-виховної роботи науково-педагогічними працівниками та структурними підрозділами університету.
4. Планування та організація практичного навчання студентів (слухачів) університету.
5. Організація та проведення І та ІІ етапу Всеукраїнських студентських олімпіад.
6. Забезпечення підготовки документів щодо випуску та працевлаштування випускників університету.
7. Облік чисельності та руху контингенту студентів (слухачів) всіх форм навчання.
8. Підготовка статистичних звітів з навчальної роботи НУБіП України. Підготовка довідок, відповідей на листи з питань навчальної роботи.
9. Перевірка готовності факультетів (ННІ) i кафедр до нового навчального року.
10. Розробка та впровадження положень щодо організації навчальної та навчально-методичної роботи.

 

Рішення Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України від 24 червня 2015 року (протокол № 11) про затвердження зразку документа про вищу освіту

     Концепція освітньої діяльності НУБіП України визначається його статусом національного вищого навчального закладу дослідницького типу, головною метою якого є подальше інтегрування у світову освітню систему.

    НУБіП України як вищий навчальний заклад освіти повторно переакредитований за IV рівнем (сертифікат про акредитацію серія РД-ІV         № 1124703 від 27.06.2013 р., Ліцензія НУБіП України від 20.05.2015 р.Акт узгодження переліку спеціальностей НУБіП України від 05.02.2016 р.) має право на підготовку фахівців за такими освітніми ступенями: 

    Навчання за напрямами підготовки (спеціальностями) «Ветеринарна медицина», «Захист рослин», «Агрономія», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Біотехнологія», «Ветеринарна медицина», «Менеджмент», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Адміністративний менеджмент», «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Облік і аудит», «Економічна кібернетика», «Філологія», «Соціальна робота», «Геодезія, картографія та землеустрій»,  «Автоматизоване управління технологічними процесами»,  «Машинобудування», «Транспортні технології», «Право» для окремих груп студентів проводиться з викладанням більшості дисциплін англійською мовою.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook