Університет в наступному році прийматиме зліт студентів-відмінників

20 червня 2016 року

     Минулого тижня на базі Подільського державного аграрно-технічного університету (м. Кам’янець-Подільський) відбувся XVIII зльот іменних стипендіатів та відмінників навчання  «Лідери АПК XXI століття», в якому взяла участь наша делегація на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею.

 

     Перший день роботи учасників зльоту був досить насичений різними заходами знайомство з університетом, містом. Проректор Сергій Кваша взяв активну участь у прес-конференції для ЗМІ, де були висвітлені питання розвитку аграрної освіти у вузах України.

     

     На урочистому відкритті зльоту виступили ректор ПДАТУ Володимир Іванишин, тимчасовий виконувач обов’язків директора науково-методичного центру «Агроосвіта» Тетяна Іщенко та багато гостей – голова Хмельницької ОДА, обласної ради, міський голова Кам’янця-Подільського, голова Кам’янець-Подільської РДА та багато інших.

   

     Другий день був насичений різноманітними заходами: засідання об’єднаної ради студентського самоврядування; засідання дискусійних клубів за науковими напрямками; фотовиставка «Україна очима студентів». Психологічні тренінги стимулювання особистісного зростання студентів; екскурсійна програма «Квітка на камені»; молодіжна фієста «Під зорями Старого замку». На території старого замку була проведена королівська вечеря, концерт та святкова дискотека з вивченням подільського танцю «Подільська полька». Вечір закінчився вогняним шоу та прогулянкою по вечірньому Кам’янцю.

     Третій день також був неперевершений, розпочався з презентаційної програми підприємств агропромислового комплексу району та міста та ярмарком студентських ідей та інновацій. День закінчився дискотекою «У дружньому колі «Аграрварду».

     17 червня завершився останній день Зльоту студентських лідерів аграрної освіти, де на пленарному засіданні оргкомітету зльоту виступала т.в.о. голови студентської організації Оксана Вітряк. На урочистому закритті XVIII зльоту прапор та естафету проведення наступного прийняв проректор Сергій Кваша. Тож запрошуємо наступного року до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

В.Коваленко,
директор ННЦ виховної роботи
та соціального розвитку
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook