Випускники-овочівники здобули кваліфікацію «технолога з агрономії»

17 червня 2016 року
Агробіологічний факультет

Випускники-овочівники здобули кваліфікацію «технолога з агрономії»

    13-16 червня 2016 року відбувся захист бакалаврських робіт студентів денної форми навчання з напряму «Агрономія» з ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство».  Було заслухано 40 робіт, 9 з яких виконано на кафедрі овочівництва.

Майбутні фахівці, які працювали під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри овочівництва глибоко розкрили актуальні питання щодо господарсько-біологічної оцінки сортименту кропу, капусти білоголової, часнику озимого, гарбуза великоплідного, салату посівного, редиски для різних ґрунтово-кліматичних умов вирощування, а також обґрунтували вплив строків висаджування на продуктивність сортів часнику озимого в умовах Київської області та вплив схеми сівби на ріст і розвиток гуньби сінної для отримання приправи «грибна трава».

Високо шановані науковці, які входили до складу комісії, а саме: Герой України, д.е.н., професор Приліпка Олексій Васильович, Заслужений діяч науки і техніки України, д.с.-г.н., професор Хареба Володимир Васильович, д.с.-г.н., професор Меженський Володимир Миколайович на чолі з д.с.-г.н., професором Кондратенко Тетяною Єгорівною зазначили високий рівень підготовки випускників. Про це свідчить високий середній бал захистів випускників кафедри овочівництва – 4,9.

 

Колектив кафедри овочівництва вітає всіх студентів-випускників з отриманням кваліфікації «технолога з агрономії» та

запрошує до вступу в магістратуру за спеціальністю «Плодоовочівництво і виноградарство»


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook