Делегація Поморської академії у Слупську продовжує знайомитися з університетом

9 червня 2016 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України продовжує радо приймати гостей з Поморської академії у Слупську (Польща), а саме проректора з міжнародних питань та міжнародних відносин Збігнєва Осадовського, якого нещодавно обрано ректором, та координатора міжнародних навчальних програм «Подвійні дипломи» Євгенію Співаковську.
      Колеги упродовж кількох днів перебування мали змогу познайомитися з різними структурними підрозділами університету.

 

    Так, польська делегація відвідала Бережанський агротехнічний інститут, де з його директором Василем Павліським обговорений потенціал міжнародної співпраці між навчальними закладами за програмами «Подвійні дипломи» та «Семестрове навчання» за напрямом підготовки фахівців «Екологія». Як результат – підписана угода про співпрацю і вже з 2016-2017 навчального року програми починають свою реалізацію.

     Наступною адресою стала база практичного навчання студентів – Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК. Провідні фахівці відділів лабораторії представили можливості проведення наукових досліджень за пріоритетними і важливими напрямами, науково-технічними розробками та її потенціалом.

     Відбулася і робоча зустріч відбулася з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Василем Шинкаруком, де було обговорено актуальні питання подальшої співпраці за напрямами «філологія (польська)» та «соціальна робота». Зустрілися гості і з членами вченої ради та науково-педагогічними працівниками факультету.

     

     Сьогодні почесні гості ознайомляться з діяльністю Боярської лісодослідної станції та відбудуться перемовини з ректором університету Станіславом Ніколаєнком щодо можливостей розширення співпраці.

Юлія Рибалко 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook