Факультет тваринництва та водних біоресурсів – переможець Дня університету-2016

31 травня 2016 року

         30 травня на урочистому зібранні Національний університет біоресурсів і природокористування України підбивав підсумки спортивно-інтелектуальних змагань, які проводилися в день його 118-ї річниці.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша у своєму вступному слові передав слова подяки від ректора університету Станіслава Ніколаєнка за високу організацію свята, колективний дух і атмосферу академічного єднання. Ми на високому рівні презентували колектив нашої alma mater, його здобутки і перспективи. Можливість оцінити все це мали представники уряду, серед яких міністр освіти і науки Лілія Гриневич та міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий, президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень та інші високі гості, випускники, бізнесмени, майбутні вступники і вся українська громада. Головна мета, яку ми ставили перед собою, – об’єднати колектив, викладачів і студентів - досягнена. Отже, свято відбулося!

     Традиційно домінуючим блоком на святі були спортивно-інтелектуальні змагання. Рясний дощ, який пустився у п’ятницю надвечір, завадив оголосити переможців Дня університету-2016, тому нагороди знайшли своїх володарів сьогодні.

Изображение

     У порядку зростання місця посіли групи студентів з наступних факультетів:інформаційних технологій, захисту рослин, біотехнологій та екології, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, механіко-технологічного, ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, ННІ післядипломної освіти, землевпорядкування, ННІ лісового та садово-паркового господарства, конструювання та дизайну, агробіологічного, ветеринарної медицини.Бронзу отримала група з факультету аграрного менеджментусрібло – юридичного, азолото – тваринництва та водних біоресурсів.

     Як зазначив капітан команди-переможниці Євгеній Терещенко, такі результати вдалося отримати завдяки згуртованості, командному духу та наполегливим тренуванням.

     Далі під оплески аудиторії були названі команди науково-педагогічних працівників з різних видів змагань. У перетягуванні линви місця розподілилися так: третє місце за механіко-технологічним факультетомдруге – ННІ лісового та садово-паркового господарстваперше –факультетом ветеринарної медициниНайсильнішими у судоку виявилися представникифакультету аграрного менеджментудругими стали викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсівтретіми – факультету ветеринарної медицини. У корпоративній силі зі складання кубиків третє місце посіла команда факультету інформаційних технологійдруге – ветеринарної медицини, перше – тваринництва та водних біоресурсів, яка стала також першою  в корпоративній силі з оформлення малюнку. Колективне присідання принесло бронзу економічному факультетусрібло – юридичному, а золото – агробіологічному.

     Спеціальний конкурс з дартсу був проведений для деканатів і дирекцій. Перше місце посіли  представники факультету аграрного менеджментудруге – інформаційних технологійтретє –механіко-технологічного.

     

     

     

     Усі завмерли в очікуванні найголовнішого – оголошення переможців Дня університету-2016. Нагадаємо, що у минулому році перший приз отримав юридичний факультет.

     За загальними результатами третє місце посів колектив факультету ветеринарної медицини, друге – аграрного менеджментуПереможцями стали студенти і викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів і завоювали головний приз – мультимедійну дошку.

     Вітаємо всіх учасників і бажаємо вдалої підготовки до змагань у 2017 році!

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook