Профорієнтаційна робота кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті набирає обертів

3 квітня 2016 року

     Від початку семестру профорієнтацією охоплено 22 загальноосвітні школи різних регіонів України та 4 коледжі, які готують фахівців за спеціальністю «Соціальна педагогіка». З профорієнтаційною метою майже кожен першокурсник відвідав свою рідну школу. Допомагають залучати на навчання і студенти четвертого курсу, магістранти та аспіранти кафедри. 

     У продовження цієї роботи 31 березня завідувач кафедри Петро Лузан, професор Сергій Кубіцький та четвертокурсник Родіон Вегера відвідали Уманський гуманітарно-педагогічний коледж імені Т.Г. Шевченка. Під час профорієнтаційної зустрічі вони поспілкувалися із керівництвом коледжу – заступниками Миколою Дзисюком, Валентином Білошкурським, завідувачем відділення соціальної та корекційної педагогіки Людмилою Сидорчук та завідувачем відділення дошкільної і початкової освіти Зоєю Крамською.

     Потому в актовій залі коледжу разом із випускниками вони переглянули відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет. Потенційних абітурієнтів проінформували про правила прийому до університету, переваги навчання на факультеті, особливості майбутньої спеціальності. Мова йшла і про специфіку навчального процесу, проходження навчальних і виробничих практик, перспективи працевлаштування, що викликало неабиякий інтерес аудиторії. А про студентське життя, можливості розвивати свої здібності розповів активіст Родіон Вегера

     На завершення зустрічі чимало випускників висловили бажання продовжити навчання в НУБіП.

Ольга Наконечна,
старший викладач кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook