Ректорат

19 квітня 2016, 9:00

 

19 квітня 2016 р. Київ № 3


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 


1. Про діяльність ННЦ виховної роботи та соціального розвитку. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Коваленко Віталій Петрович.

     Співдоповідачі: декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович, радник ректора Войтюк Дмитро Григорович, голова Студентської організації Кендус Дар'я Ігорівна, голова первинної профспілкової організації студентів і аспірантів Муравський Олексій Андрійович, директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович.  


2. Про діяльність кафедри фізичного виховання та перспективи її розвитку у 2016-2017 н.р. Доповідає завідувач кафедри фізичного виховання Костенко Микола Петрович.

     Співдоповідачі: т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи Зазимко Оксана Володимирівна, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Коваленко Віталій Петрович, директори ННІ, декани факультетів. 

3. Про затвердження вартості навчання на 2016-2017 н.р. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.

4. Про участь студентів Університету в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади. Доповідає т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи Зазимко Оксана Володимирівна.
 

5. Про затвердження термінів прийому до аспірантури на 2016 рік. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.

6. Різне.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook