Ректорат

19 квітня 2016, 9:00

 

19 квітня 2016 р. Київ № 3


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 


1. Про діяльність ННЦ виховної роботи та соціального розвитку. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Коваленко Віталій Петрович.

     Співдоповідачі: декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук Василь Дмитрович, радник ректора Войтюк Дмитро Григорович, голова Студентської організації Кендус Дар'я Ігорівна, голова первинної профспілкової організації студентів і аспірантів Муравський Олексій Андрійович, директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович.  


2. Про діяльність кафедри фізичного виховання та перспективи її розвитку у 2016-2017 н.р. Доповідає завідувач кафедри фізичного виховання Костенко Микола Петрович.

     Співдоповідачі: т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи Зазимко Оксана Володимирівна, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Коваленко Віталій Петрович, директори ННІ, декани факультетів. 

3. Про затвердження вартості навчання на 2016-2017 н.р. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.

4. Про участь студентів Університету в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади. Доповідає т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи Зазимко Оксана Володимирівна.
 

5. Про затвердження термінів прийому до аспірантури на 2016 рік. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.

6. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook