В гуртожитках університету активно продовжуються ремонтні роботи

25 березня 2016 року

     Спільними зусиллями ректорату, дирекції студмістечка, господарських служб, органів студентського самоврядування в надскладних фінансових умовах продовжується поліпшення побутових умов проживання в гуртожитках. Деякі з них експлуатуються вже понад 50 років і тому необхідно підтримувати їх в належному експлуатаційному стані.
     Як ми повідомляли, з початку нового року розпочато ремонтні роботи в гуртожитках № 2, 8, 10, 11. Що ж там відбувається зараз?

     У гуртожитку № 2 вже замінена електрична проводка в 60 кімнатах, підходить до фінального завершення капітальний ремонт в кімнатах на 1 поверсі, розпочато заміну дверей в 25 кімнатах. 

    

      

     У гуртожитку № 8 розпочато ремонт місць загального користування правого крила. На жаль, обмежитися косметичним ремонтом не вдалося – застарілі комунікації змусили провадити ремонт капітальний, коментує директор студмістечка Сергій Стецюк.
     У гуртожитку № 10 в місцях загального користування вже встановлені нові радіатори опалення, робота на завершальному етапі. На 6, 7, 8, 9 поверхах закінчують прокладання плитки та встановлюють сантехніку. 

     

 

    У гуртожитку № 11 продовжується встановлення нового даху. Як запевняє головний інженер цеху по обслуговуванню та ремонту дахів Михайло Турок, завдання, поставлене ректором Станіславом Ніколаєнком, здати об’єкт до Дня університету – буде виконане.

Изображение

     

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook