Засідання Вченої ради НУБіП України

30 березня 2016, 14:00
Корпус № 1, ауд. 69

     30 березня 2016 р. о 1400 в ауд. 69 корп. № 1 відбудеться засідання Вченої ради НУБіП України. 

Порядок денний:

1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання університету. Інформує ректор університету, д.пед.н., проф. Ніколаєнко С.М.
2. Про висунення наукових праць на здобуття щорічних премій Верховної Ради України найталановитішим молодим вченим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок у 2016 році (таємне голосування).
3. Наукова доповідь на тему: «Фізика, синтез та біологічна функціональність нанорозмірних об’єктів». Доповідає доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства, д.техн.н. Лопатько К.Г.
4. Про якість підготовки фахівців та матеріально-технічну базу факультету інформаційних технологій у світлі виконання заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2015/2016 рік. Доповідає декан факультету інформаційних технологій, д.пед.н., доц. Глазунова О.Г.
   
 Співдоповідачі: начальник навчального відділу, к.т.н., доц. Зазимко О.В., начальник НДЧ, д.с.-г.н., доц. Отченашко В.В., директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, д.с.-г.н., проф. Лакида П.І., проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко В.В.
5. Звіт про стан та перспективи розвитку ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки і менеджменту ім. О. Майнової». Доповідає директор ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки і менеджменту ім. О. Майнової» Гордієнко О.В.
     Співдоповідач: начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько О.В.
6. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., проф., академік НААН України Кваша С.М.
7. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook