Увага! Міжнародний семінар з вивчення досвіду регулювання земельних відносин на тему «Ведення кадастру нерухомості у Німеччині»

16 лютого 2016 року

Асоціація «Земельна спілка України», відповідно до угоди про співробітництво із НУБіП України, пропонує провести 16 лютого 2016 року на базі факультету землевпорядкування міжнародний семінар з вивчення досвіду регулювання земельних відносин у Німеччини на тему «Ведення кадастру нерухомості у Німеччині».
Семінар передбачається провести в рамках співпраці з партнером Асоціації «Земельна спілка України» – Товариством з управління та продажу земель (Bodenverwertungs- und -verwaltungs GmbH), що здійснює управління землями державної власності у Східній Німеччині. На семінарі плануються виступи із презентаціями наступних німецьких експертів:
Рейнхард Крумпхольц – протягом службової кар'єри очолював різні кадастрові і картографічні служби, де був головою комісій з експертизи, перерозподілу і аудиту, а також за дорученням Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) працював в Камбоджі і Монголії в сфері управління земельними ресурсами. Тематика виступу: система органів ведення кадастрів нерухомого майна (землеволодінь) в Німеччині; джерела фінансування кадастрових органів; функція кадастру нерухомого майна в рамках планувальних і дозвільних процедур.
Олаф Греве та Ульріх Фінгер – працюють у відділі міського будівництва (будівельному управлінні) Дортмунда. Тематика виступів: планування будівельних робіт і охорони історичних пам'яток.

Наказ на проведення семінару
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook