Створено робочу групу з підготовки та супроводу участі викладачів і науковців у міжнародних програмах та проектах із залученням грантів

10 січня 2016 року

     Для активізації роботи із залучення міжнародних грантів і програм та на виконання завдань, визначених програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020», ректором Станіславом Ніколаєнком підписано наказ про створення робочої групи з підготовки та супроводу участі НПП у міжнародних програмах та проектах із залученням грантів.

     Опікуватимуться цими питаннями проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук спільно з начальником науково-дослідної частини Володимиром Отченашком. Згідно наказу, до 15 лютого ц.р. вони повинні подати на розгляд і затвердження вченій раді університету Положення про діяльність робочої групи та інші необхідні документи.

     Робоча група здійснюватиме організацію та координацію роботи ННІ, факультетів, кафедр та інших структурних підрозділів університету з підвищення ефективності виконання завдань міжнародної діяльності, визначених програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» та інформаційний, науково-методичний супровід участі НПП у міжнародних програмах та проектах із залученням грантів.

     На сайті університету буде виділено окремий розділ для розміщення інформації про міжнародні програми і проекти із залученням грантів та порядок участі в них НПП.

Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook