ІІ Молодіжний освітньо-прикладний форум з розвитку сільської місцевості

31 грудня 2015, 11:59

            30 листопада 2015 року у смт Макарів відбувся ІІ Молодіжний освітньо-прикладний форум з розвитку сільської місцевості. Форум об’єднав кращих молодих спеціалістів-аграріїв України та зарубіжних країн. В цьому заході взяли  участь  студенти 4 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України Матвєєв Михайло та Шеремет Денис. Вони представили проект на тему «Гуси», який був відзначений організаторами гарною оцінкою: «Цікавим виявився проект "Гуси" Дениса Шеремета та Михайла Матвєєва. Це вже налагоджене господарство по розведенню гусей у Сумській області»

Представлений проект був єдиний з галузі тваринництва і тому не залишив аудиторію байдужою, про що свідчили багаточисельні оплески слухачів.

Зі слів Дениса та Михайла, після  відвідання згаданого форуму  залишилося багато позитивних емоцій,  а той досвід, який вони отримали під час виступу, несе в собі багато користі  щодо формування їх як молодих спеціалістів. Присутні  побачили, що попри всі стереотипи,  у аграрному секторі є багато молодих, енергійних, сповнених ентузіазму людей, які готові розвивати галузь, і це  радує. «З радістю будемо приймати участь у подібних заходах»,- підсумовують хлопці.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook