Ірпінський економічний коледж запросив на навчання випускників шкіл Київщини

17 грудня 2015 року

     16 грудня в Ірпінському економічному коледжі в рамках заходів з профорієнтаційної роботи відбулися зустріч адміністрації коледжу з випускниками школи с. Михайлівка – Рубежівка та спортивне свято «Козацькі розваги» за участі збірних команд Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Михайлівсько-Рубежівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району та збірної команди коледжу.

    

     Учнів проінформували про Правила прийому на навчання до коледжу у 2016 році, провели екскурсію по навчальному закладу з метою ознайомлення з матеріальною базою та умовами навчання. Після цього школярі стали глядачами цікавого дійства, у якому учасники свята спритно і вміло, сміливо й дотепно, наполегливо й завзято змагалися у спортивних конкурсах, ігровій естафеті, історичній вікторині та конкурсах бойової злагодженості.

     Члени гуртків художньої самодіяльності та осередку Молодої Січі коледжу привітали організаторів і учасників заходу концертними номерами, а учасники змагань продемонстрували глядачам і вболівальникам козацький гарт у швидкості, витривалості і силі.

    

     За підсумками конкурсів перемогу здобула команда Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (курінь «Джура»), ІІ місце у команди Михайлівсько-Рубежівської ЗОШ І-ІІІ ст. (курінь «Патріот»), ІІІ місце - команда коледжу (курінь «Гетьмани»).

     Усі команди нагороджені грамотами і памʼятними призами.

Ірина Снісар,
керівник фізвиховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook