Трудовий колектив Рівненського державного аграрного коледжу прийняв рішення про входження до НУБіП

17 грудня 2015 року

 17 грудня ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко відвідав Рівненський державний аграрний коледж. 

 
Директор навчального закладу Ярослав Корсун у ході оглядової екскурсії ознайомив ректора з матеріально-технічною базою, навчальними кабінетами і лабораторіями, які перебувають у відмінному стані, оснащені всім необхідним обладнанням для якісного навчального процесу. Коледж має потужний педагогічний колектив, займає лідируючі позиції серед аграрних коледжів України.
 
Головним заходом дня стали збори трудового колективу коледжу. У своєму виступі Станіслав Ніколаєнко презентував наш університет, його науково-педагогічний і дослідницький потенціал, зазначивши, що сьогодні він входить до 10 кращих вищих навчальних закладів країни.
 
У дискусії з ректором студенти і співробітники коледжу цікавилися подальшою долею коледжів та технікумів, можливістю участі в міжнародних навчальних і наукових програмах, перспективами запровадження ЗНО з фаху при вступі на бакалаврські спеціальності випускників коледжу тощо. 
 
На зборах колективу також виступили директор Ярослав Корсун, головний бухгалтер Ольга Босюк, голова профспілки працівників Валерій Гуменюк, завідуючі відділеннями технічним Олег Качановський і економічним Ірина Мартинова, голова студентської профспілкової організації Ігор Кунах та інші. Усі доповідачі висловлювали пропозиції щодо входження Рівненського державного аграрного коледжу до складу НУБіП України у якості відокремленого підрозділу.
 
 
На засіданні також був присутній перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Юрій Приварський.
 
У результаті обговорення колектив Рівненського державного аграрного коледжу одноголосно прийняв рішення про входження до структури Національного університету біоресурсів і природокористування України в якості відокремленого підрозділу. 
 
Станіслав Ніколаєнко привітав колектив із цим доленосним рішенням і повідомив, що тепер це питання буде розглянуто вченою радою університету. 
 
Олег Єресько,
заступник начальника навчального відділу
з питань діяльності вищих навчальних закладів
І-ІІІ рівнів акредитації НУБіП України
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook