Спортивні тижневі підсумки

8 грудня 2015 року

     Минулий тиждень був насичений перемогами студентів НУБіП України як на рівні м. Києва, так на Всеукраїнських змаганнях.
     Все почалось із перемоги нашої футзальної команди в першому турі чемпіонату м. Києва з футзалу над командою КНУБіА з рахунком 5:1. Наші хлопці «розібрали» суперника до ниточок, отримавши як задоволення від гри, так і позитивний результат виражений у трьох набраних пунктах.

     Наступним досягненням наших футболістів, став вихід НУБіП України в 1\4 фіналу Студентської Ліги ФК «Динамо Київ» з першого місця в груповому етапі, котрий відбудеться на весні. «Аграрії» в своїй групі пройшли таких суперників: «Фан-клуб Динамо-Київ» (4:0), національний транспортний університет (0:0), Київский національний університет ім.Т.Шевченка (2:0).

     Але й це не остання заслуга футболістів НУБіП України. В рамках кубку Голосіївського району з футзалу, «аграрії» в першому матчі проти НУАМ здобули більш ніж впевнену перемогу, а саме - 15:1. Наступний тур відбудеться в середу проти команди СБУ спорткомплексі НУХТ.

     Ще одним здобутком наших спортсменів стало завоювання 1 місця в п’ятиборстві «Патріот України», яке проходило в різних спорткомплексах й з таких видів: стрільба (1 місце), біг на 60 м (2 місце), біг на 3000 м (2 місце), підтягування на перекладині (2 місце), плавання (1 місце), й тим самим Перша сходинка в сумарному заліку серед ВНЗ м. Києва.

    Також свій переможний шлях розпочала чоловіча волейбольна збірна НУБіП України, яка в першому турі Студентської Волейбольної Ліги, здобула впевнену перемогу над командою Київського національного торгово-економічного університету з рахунком 3:0!

     Найбільшим досягненням НУБіП України, це те, що на чемпіонаті України з греко-римської боротьби, студент агробіологічного факультету Сятиня Михайло, зайняв 3 місце, у «бронзовому» фіналі перемігши суперника 8:0
     

     Хочеться ще раз привітати наших студентів-чемпіонів, й побажати їм майбутніх спортивних звершень та досягнень.


Микола Костенко,
Завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook