Інститут гостинно відкриває свої двері

28 листопада 2015 року
Ніжинський агротехнічний інститут

28 листопада інститут гостинно відчинив свої двері для майбутніх абітурієнтів.

Із самого ранку стіни навчального закладу наповнилися бажаючими продовжити навчання у нашому навчальному закладі. Абітурієнтів та їхніх батьків було багато, недаремно протягом осені співробітники та студенти проводили профорієнтаційну роботу із учнями загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та технікумів Чернігівської області.

Під час офіційної частина директор інституту Василь Лукач розповів про історію навчального закладу, організацію навчального процесу, виробничу складову підготовки фахівців та матеріально-технічну базу навчального закладу.

Про особливості вступу у 2016 році поінформував відповідальний секретар приймальної комісії Валерій Лементарьов. Зокрема зосередив увагу про електронній формі подання заяв, вказанні пріоритетів та новому переліку спеціальностей. Нагадуємо, що подача заяв розпочнеться 11 липня і триватиме до 27 липня.

Голова студентської ради Євген Семенок повідомив про студентське самоврядування в інституті. Присутні побачили презентацію студентських гуртків, спортивних секцій, фотозвіти різноманітних конкурсів, акцій, концертів та змагань.

Після офіційної частини кожен мав змогу поспілкуватися з деканами та викладачами, оглянути спортивний комплекс, навчальні аудиторії та лабораторії.

Тож бажаємо всім вдалої здачі ЗНО, щоб вже у вересні ви всі стали нашими студентами.

Ті, хто з об’єктивних причин не зміг бути присутнім на Дні відкритих дверей, можуть переглянути презентації доповідачів.

Галина Македон, асистент кафедри анрарної економіки


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook