Декани факультетів та директори ННІ обговорили результати проведення «Ярмарки вакансій»

10 листопада 2015 року

     Чергову нараду деканів факультетів та директорів ННІ, яка проходила 9 листопада, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав із обговорення результатів проведення «Ярмарки вакансій». Цей унікальний захід зібрав близько тисячі студентів НУБіП та інших університетів, а також представників більше двох десятків найбільших аграрних компаній та агрохолдингів, які представили інформацію про вакансії та ознайомили молодь із вимогами роботодавців. Сергій Кваша відзначив унікальність цієї події, адже по суті робота сама прийшла до майбутнього випускника. Це гарна можливість якнайкраще себе зарекомендувати та шанс побудувати успішну кар’єру в агробізнесі.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на дотриманні правових засад проведення екзаменаційних сесій.

     Сергій Кваша звернувся до присутніх з проханням якісно підготувати текстову і презентаційну інформації про напрями діяльності їхніх підрозділів за 2015 рік у контексті виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020».

     Проректор також ознайомив присутніх із програмами проведення декількох важливих подій, що відбудуться найближчим часом. Мова йшла про засідання ради роботодавців НУБіП України та відзначення Дня працівників сільського господарства 13 листопада, День студента 17 листопада і День відкритих дверей 28 листопада.

     З особливостями організації робіт із підготовки до вченої ради 25 листопада ознайомила начальник навчального відділу Оксана Зазимко.

     Начальник спеціального відділу Валерій Бевз ознайомив із станом дотримання військово-облікової дисципліни та закликав деканів факультетів і директорів ННІ терміново забезпечити явку студентів до спеціального відділу для взяття їх на військовий облік з метою видачі відтермінування від призову до Збройних Сил України.



Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook