Ректор університету повернувся з Турменістану, де підписав договір про співпрацю з аграрним університетом

30 жовтня 2015 року

28-29 жовтня відбувся перший офіційний візит Президента України Петра Порошенка до Туркменістану. У складі урядової делегації у Ашгабаді був і ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

За результатами переговорів керівників двох країн було підписано низку міждержавних угод у сфері сільського господарства, промисловості, подальшого розвитку та зміцнення співпраці в усіх галузях внутрішнього та зовнішнього туризму і спільної реалізації інвестиційних проектів, навчання фахівців.

Підписано низку угод між університетами України та Туркменістану. Вони передбачають обмін досвідом з підготовки висококваліфікованих спеціалістів, роботу над спільними освітніми та науково-дослідними проектами, взаємні обміни студентами, викладачами та дослідниками. Освіту України представляли ректори п’яти університетів, серед яких був і очільник НУБіП Станіслав Ніколаєнко. Він відвідав Туркменський аграрний університет ім. С. Ніязова, представники якого вже бували в нашому університеті. Спільний інтерес склали наукова та навчальна діяльність. Господарі ознайомили Станіслава Ніколаєнка з навчальними і науковими лабораторіями. Особливий інтерес викликала лабораторія конярства з її тренажерами для підготовки вершників.

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook