Нарада з деканами факультетів та директорами ННІ: концентруємо увагу на дисципліні та відкритих лекціях

6 жовтня 2015 року

     5 жовтня під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася чергова нарада з деканами факультетів та директорами ННІ, на якій підведено підсумки освітньої діяльності за минулий тиждень та обговорено план заходів на найближчий час.

     Нараду розпочав директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко, який підбив підсумки проведення благодійної акції «День донора». Зокрема, ряд факультетів, а саме харчових технологій та управління якістю продукції АПК, гуманітарно-педагогічний, юридичний, взяли не достатню активну участь у цій потрібній справі. Сергій Кваша підкреслив, що у таких акціях мають бути задіяними якомога більше студентів і викладачів.

     В.о. начальника кафедри військової підготовки Олександр Максименко ознайомив присутніх з планом заходів присвячених Дню захисника України. З 6 по 8 жовтня на кафедрі військової підготовки проходитимуть дні відкритих дверей. Тривають спортивно-патріотичні змагання серед студентства. У четвер, 8 жовтня до університету завітають бійці батальйону «Азов» і продемонструють фільм на військово-патріотичну тематику. 13-го ж числа вранці відбудеться урочисте вручення погонів студентам, а згодом – колектив університету збереться на урочистості з нагоди цього свята.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Ігор Ільчук представив проект правил прийому до університету і звернув увагу на перелік конкурсних предметів (вступних екзаменів) для вступників 2016 року у розрізі галузей знань та спеціальностей підготовки фахівців. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповнила, що МОН України встановлено перелік обов’язків предметів ЗНО – українська мова і література, іноземна мова, математика або історія України. Тому вже сьогодні має розпочатися активна профорієнтаційна робота та відкриті підготовчі курси з усіх предметів, за якими будуть вступати вступники у 2016 році. Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида вкотре наголосив, що з нового переліку галузей знань та спеціальностей підготовки фахівців зник такий напрям підготовки як технологія деревообробки, що є недопустимим сьогодні, оскільки зазначений напрям не можна ототожнювати з лісовим господарством.

     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко проінформував присутніх про початок переатестації усіх лабораторій університету на відповідність встановленим вимогам згідно з наказом ректора від 2 жовтня 2015 року (№1110).

     Оксана Зазимко нагадала графік проведення відкритих лекцій професорами університету, який розміщено на сайті університету у рубриці навчальна робота та про проведення зустрічей деканів факультетів та директорів ННІ з науково-педагогічними працівниками за результатами наради ректора із завідувачами кафедр.

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх наголосила на необхідності подачі всіх матеріалів для замовлення студентських квитків та дублікатів до них.

Людмила Макодзей,
начальник відділу заочного навчання

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook