НУБіП увійшов в десятку кращих університетів за кількістю поданих вступниками заяв

7 серпня 2015 року

     7 серпня. За даними інформаційної системи «Конкурс» Міністерства освіти і науки України, від початку вступної кампанії до нашого університету надійшло більше 23450 заяв. За цим показником ми увійшли до десятки кращих з-поміж 300 університетів країни.

     Після опублікування рейтингових списків вступники на ОС «Бакалавр» денної форми навчання активно подають оригінали документів про освіту. Буквально за лічені години коридори приймальної комісії переповнилися бажаючими навчатися в нашому університеті. За інформацією відбіркових комісій, ще й півдня не минуло, а вже маємо половину поданих оригіналів документів за більшістю напрямами підготовки, а за напрямами обліково-економічного профілю – й всі 70% від держзамовлення. Охоче несуть їх і на «Процеси, машини, обладнання в АПК» - більше 60%.

     Триватиме прийом оригіналів ще до 10 серпня включно.

      

     За словами відповідального секретаря приймальної комісії Ігоря Ільчука, вже відомі списки рекомендованих до зарахування за держзамовленням на специфічні категорії денної форми навчання. Нагадуємо, що на заочну прийом документів спливає 10 серпня. Також триває зарахування до магістратури за умовами договору.

    

Ольга Наконечна

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook