Підсумки ІХ Чемпіонату міста Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО

15 грудня 2023 року
  12 грудня відбулася зустріч між збірною НУБіП України і КУБГ за бронзові нагороди ІХ Чемпіонату міста Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО.

  Обидві команди підійшли до матчу зі всією відповідальністю, зібравши найкращих своїх гравчинь. Команда КУБГ від початку зустрічі застосувала активний пресинг, відразу перевівши гру на половину поля суперниць. Збірній НУБіП України довелося зосередити увагу на захисті власних воріт. КУБГ використовувала прострільні передачі, пробиваючи у ворота Тетяни Сидоренко (ф-т ветеринарної медицини). Нашій голкіперці неодноразово доводилося відбивати удари суперниць, однак гравчині НУБіП України перехоплювали передачі ГУБГ і намагалися контратакувати. Переважна більшість часу гра точилася біля наших воріт, але попри чисельні удари КУБГ відкрити рахунок їм не вдавалося.
  На 15-й хвилині зустрічі Софія Кульченко (гуманітарно-педагогічний ф-т) перехопила передачу суперниць і вийшла на ворота Ірини Смаглюк. Щоб зупинити Софію захисниці КУБГ прийшлося порушити правила, за що суддя призначив штрафний удар. Софія вдало пробила повз захисниць прямо у ворота КУБГ. Отже, рахунок у матчі було відкрито. Однак, перевага нашої команди тривала недовгою. Наступна атака для команди КУБГ завершилася голом. Тож перша половина зустрічі закінчилася з нічийним рахунком  – 1:1.
 
  На початку другого тайму збірна НУБіП України пропустила прикрий гол. Треба зазначити, що воротар КУБГ Ірина Смаглюк досить часто підключалася до атак своєї команди, використовуючи чисельну перевагу. Однак, не дивлячись на такий активний пресинг, нашим дівчатам вдалося вивести Настю Швиденко (гуманітарно-педагогічний ф-т) на ударну позицію і вона реалізувала гольовий момент. Рахунок у грі знову став нічийним – 2:2.
 
  Вболівальники на трибунах гучними вигуками підтримували свої команди, надихаючи їх на подальшу боротьбу. Дівчата кидалися у вирій подій, йшли на ворота до кінця, намагаючись забити ще. Однак, у цій зустрічі більше пощастило команді КУБГ. На 31-й хвилині Аліна Пісоцька вдало замкнула передачу і м’яч опинився у воротах Тетяни Сидоренко. Попри всі спроби наших дівчат відігратися, їм це не вдалося. Матч завершився з рахунком 3:2 на користь команди КУБГ.
 
  Отже, бронзовим призером ІХ Чемпіонату міста Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО стала команда Київського університету ім. Бориса Грінченка. Збірна НУБіП України посіла четверте місце.
 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

    


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook