«Клуб фінансового аналітика» прийняв участь у SAP Forum 2014

6 жовтня 2014, 0:00

В рамках бізнес конференції SAP Forum 2014, що проходила 6-7 жовтня 2014 року було проведено Design Thinking workshop для студентів. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли доцент кафедри фінансів і кредиту Титарчук Ірина та студенти магістри, що навчаються за спеціалізацією «Фінансова аналітика у сфері бізнесу» Бойченко Ірина, Волинець Іванна, Іщенко Михайло, Литвинець Наталія, Трусєєва Маряна.

Комплекти програмних рішень компанії SAP, які фактично є стандартом корпоративних інформаційних систем для великих підприємств, використовуються провідними університетами та інститутами для підготовки в таких сферах як управління бізнесом, бізнес аналітика, інформаційні технології тощо.

Основною метою форуму було ознайомлення із сучасними бізнес продуктами та можливостями їх впровадження у всіх галузях економіки. Найбільшу дискусію викликав виступ представників компанії SAP, що представляли програмний продукт для аграрних підприємств: оскільки впровадження SAP технологій передбачає внесення організаційних змін у процеси діяльності підприємств, також його вартість є досить великою, а окупність - довгостроковою.

«Університетський Альянс & Design Thinking workshop САП Форум 8.10» організував для  збірних команд студентів з різних університетів Києва інтелектуальний кросс InnoJam. За результатами бізнес гри перемогла команда представників КНУ ім. Т.Г.Шевченка, КНЕУ ім. В.Гетьмана, НУБіП України. Учасниками команди переможниці були студенти Бойченко Ірина та Іщенко Михайло.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у сфері прийняття бізнес рішень!


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook