Міжнародна співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК та компанії «Scanflavour» продовжується
19.03.15 відбулася чергова зустріч у рамках співпраці факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК і компанії «Scanflavour» (Данія).
У ході зустрічі фахівці фірми «Торговий дім «Технологія Трейд» - провели спеціалізовану лекцію щодо комплексного застосування тваринних білків у технології широкого асортименту м’ясних продуктів. За результатами були погоджені теми магістерських робіт для участі у програмі стажування на заводі «Scanflavour» (Данія):
- Дерегузова Даша – «Удосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді»
- Ярмолюк Тетяна - «Удосконалення технології варених ковбас з використанням тваринних білків»
- Нарзикулова Ірина- «Удосконалення технології делікатесних виробів із застосуванням біотехнологічних прийомів»
- Голуб Євгенія - «Вдосконалення технології напівфабрикатів з використанням функціональних інгредієнтів»
- Кучерявий Андрій - «Удосконалення технології пельменів»
- Лінкевич Марина «Використання багатофункціональних розсолів при виробництві реструкторованих м’ясних виробів»
Всі наукові роботи передбачають застосування тваринних білків компанії «Scanflavour». Нагородою найсумліннішім студентам за найкращі роботи буде поїздка в Данію, на завод «Scanflavour».
Бажаємо наукових успіхів магістрам!
Декан факультету харчових технологій та
управління якості продукції АПК,
д.т.н., професор Баль-Прилипко Л.В.