ВИКЛАДАЧІ ВІДВІДАЛИ ФОРУМ «НАЦІОНАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА ГЕОПРОСТОРОВИХ ДАНИХ ОХОПЛЮЄ НОВІ ГОРИЗОНТИ»

6 листопада 2023 року

1-2 листопада в Київському національному університеті будівництва і архітектури відбувся Всеукраїнський форум «Сучасні виклики у сфері охорони культурної спадщини в умовах розвитку НІГД». Форум проходив за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики, Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру України та Громадської спілки «Українське товариство геодезії і картографії».

У роботі конференції прийняли участь в.о. завідувача кафедри, доц.. к.т.н. Москаленко А.А. та старший викладач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Денисюк Б.І.

На Форумі обговорювались шляхи вирішення питань у сфері охорони культурної спадщини, організації роботи з геопросторовими даними, інформаційної взаємодії національного геопорталу національної інфраструктури геопросторових даних (НІГД) та електронної інформаційно-комунікаційної системи обліку нерухомих об’єктів культурної спадщини України «Державний реєстр нерухомих пам’яток України»; геодезичне забезпечення робіт по цифровізації об’єктів культурної спадщини; розроблення науково-проектної документації у сфері охорони культурної спадщини та узгодження її з містобудівною документацією та ін.

М.М. Величко

старший лаборант кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook