Посвята у студенти першокурсників Немішаївського фахового коледжу

5 вересня 2023 року
  04 вересня у Немішаївському фаховому коледжі святковий день – коледжанська родина приймає нову когорту першокурсників. З нагоди Дня знань відбулася урочиста посвята в студенти.

  День знань – це день, з якого починається дорога в майбутнє, це можливість відкрити світ пізнання, це перший крок на шляху до майбутньої успішної кар’єри.
  Дякуємо ЗСУ за можливість працювати і провести урочисті заходи! Дякуємо нашим захисникам за спокійне небо!
  На урочистості завітали поважні гості: Ольга Василевська-Смаглюк – народний депутат України, Данило Мавлянов – голова Бучанської військової адміністрації, Олена Лазутіна, військові, отець Ярослав.

 

  У вітальному слові директор коледжу Володимир Альохін подякував благодійникам, друзям за надану допомогу, студентам побажав: «Вчіться, щоб знати, діяти жити. Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Завжди будьте активними у громадському житті. І завжди пам’ятайте наших Героїв і Захисників, завдяки кому ми можемо працювати і навчатися».

  Багато щирих і теплих побажань зичили студентам гості свята. Ольга Василевська-Смаглюк побажала мріяти і втілювати свої прекрасні мрії в життя. Адже саме студентство – це майбутні фахівці, які розбудовуватимуть Україну.
  За традицією отець Ярослав благословив студентів, окропивши освяченою водою, побажав успіхів і наснаги в навчанні.

 

  Після урочистого зібрання відбулося ще одне засідання з першокурсниками, на якому розглядалися організаційні питання – про організацію освітнього процесу, правила техніки безпеки, правила поведінки, про виховну складову, про необхідність активної участі кожного студента у громадському житті коледжу та ін.

  Куратори груп провели для студентів першу виховну годину «Як ти? Повертаємося до навчання» та екскурсію територією коледжу, а також були смачні пригощання у студентській їдальні.

  Дорогі студенти! З Днем знань! Бажаємо вам неймовірних захопливих емоцій і вражень від навчання в коледжі, здоров’я, натхнення, оптимізму, ентузіазму, сміливості, наполегливості, рішучості, бадьорості!
  Творіть, прагніть, мрійте, вивчайте нове! Адже сила – в знаннях! Хай цей навчальний рік буде переможним, успішним і плідним!
  Все буде Україна!

Володимир Альохін,
директор коледжу

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook