Розпочато цикл кураторських годин у осінньому семестрі 2023/2024 н.р. для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Кожен навчальний семестр завжди починається з проведення кураторських годин наставниками академічних груп. Такі заходи проходять регулярно, оскільки мають на меті взаємну комунікацію між викладачами та студентами, що є надзвичайно важливим, особливо зараз, в період повномасштабної війни, коли всі мають діяти максимально злагоджено і оперативно.
Тому, в перші дні навчання, зі здобувачами вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», 4 курсу, 2 групи під керівництвом куратора Анастасії Іванюти було проведено онлайн-зустріч.
Під час зустрічі обговорювали ряд важливих питань: початок навчального семестру, графік освітнього процесу та розклад, дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, під час організації освітнього процесу та інші.
Основним питанням сьогодення є безпека, відповідно спочатку студентів було ознайомлено з інструкцією щодо дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2023/2024 навчальному році. Також студентів проінформовано про онлайн захід «Інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану».
Окрім нагальних питань, студенти поділилися інформацією щодо он-лайн та офлайн заходів, виставок, семінарів.
Звичайно, перша кураторська година стосувалася і таких не менш важливих питань, як здоров’я, психологічний стан учасників освітнього процесу. В умовах сьогодення підтримка та взаємодопомога є надзвичайно цінними. Тому кожен поділився своїми думками, розповів як пройшло літо, де знаходиться зараз, які є потреби, проблеми і т.д.
Студенти сповнені надії і віри в краще, з радістю розпочинають новий начальний рік. Віримо, що разом зможемо гідно навчатися, приймати виклики та наближати перемогу!!!
Анастасія Іванюта,
доцент кафедри
технології м’ясних, рибних
та морепродуктів