Колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» визначає основні стратегічні завдання на новий навчальний рік

10 серпня 2023 року
  Традиційно перед початком нового навчального року в закладах освіти відбуваються засідання педагогічної ради.

  Інформація про стан справ у коледжі, аналіз результатів цьогорічної вступної кампанії, завдання і особливості організації освітнього процесу під час дії правового режиму воєнного стану, розгляд та затвердження Положення про організацію освітнього процесу, планів роботи на 2023-2024 н.р., про готовність кабінетів, лабораторій, аудиторій, гуртожитків, споруд цивільного захисту до початку нового навчального року – ці та багато інших питань було розглянуто на засіданні педагогічної ради Немішаївського фахового коледжу, що відбулася 04 серпня 2023 р.
  До початку засідання педагогічні працівники коледжу оглянули оновлену матеріально-технічну базу та новостворені лабораторії на відділеннях.

  Засідання відкрив директор коледжу В.І. Альохін, привітавши всіх із початком нового навчального року, адже вже 08 серпня коледж розпочав навчання для студентів старших курсів. Першокурсники традиційно приступлять до навчання 01 вересня. Директор озвучив пріоритетні завдання та побажав педагогічному колективу налаштуватися на продуктивну та безпечну роботу у новому навчальному році. Адже головне і першочергове завдання – забезпечення безпечних умов навчання для всіх учасників освітнього процесу.

 

  Багато виступаючих, чимало думок і пропозицій, багато зроблено, але ще більше треба зробити, щоб забезпечити безпечний успішний освітній процес у коледжі і високу якість освіти.

  За результатами педради ухвалено ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор діяльності та розвитку коледжу.

       Дякуємо ЗСУ за можливість працювати, навчати та наближати Перемогу на освітньому фронті.

Олена Кищук,
практичний психолог

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook