Немішаївський фаховий коледж провів День відкритих дверей

2 травня 2023 року
  З величезною вірою в ЗСУ Немішаївський фаховий коледж проводить профорієнтаційну роботу!

  Гарного сонячного дня 29 квітня 2023 коледж радо зустрічав гостей на дні відкритих дверей, щоб долучити їх до світу професій, цікавих захоплень, сучасного освітнього середовища. До нас завітали майбутні абітурієнти, їхні батьки, учні випускних класів Бородянського ліцею №1, Клавдіївського ліцею імені Олександра Рибалка, ОЗО "Макарівський ліцей №2", загалом близько 170 осіб (офлайн і онлайн).
  Вітаючи гостей, директор коледжу Володимир Альохін зазначив, що, обираючи навчання в Немішаївському фаховому коледжі, вступники роблять вірний вибір і впевнений крок у майбутнє, адже спеціальності, які можна здобути в коледжі – перспективні і затребувані на сучасному ринку праці.

 Голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Світлана Скуратівська зацікавила присутніх презентацією та вікториною «Знавці рідного слова і творчості Т. Шевченка».
  Відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Лукерченко детально ознайомила з особливостями вступу 2023.

  Очевидно, що найбільше захоплення у дітей викликала екскурсія коледжем, адже є де прогулятися, тим паче в такий сонячний теплий день. Відвідування НВЛ «Зооцентр» (де можна поконтактувати з тваринами), ветеринарної клініки; навчальних лабораторій з цікавими приладами і обладнанням, технікою; дегустація сирів та пригощання в студентській їдальні; огляд укриттів та спортивної бази – неповний перелік локацій, на яких побували наші відвідувачі. На власні очі діти і їх батьки побачили потужності і матеріально-технічну базу коледжу. Нам є на чому навчати!

 

 

       Дорогі абітурієнти, шановні батьки! Щиро дякуємо за довіру, за ваш вибір! Коледж чекає Вас!

Олена Кищук,
практичний психолог

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook