Нутриціологія здорового харчування

 

 

Науковий керівник гуртка «Нутриціологія здорового харчування»

 Ісраелян Валентина Миколаївна,
к.т.н., доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

  

 

 План – графік роботи наукового гуртка 2023-2024

Звіт роботи наукового гуртка 2023-2024

 

     Науковий гурток «Нутриціологія здорового харчування» працює з 2022 року. Щорічно проводиться 17 засідань студентського наукового гуртка, у яких приймають участь 18 студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

    Студентський науковий гурток створений з метою залучення обдарованої студентської молоді до наукових досліджень в галузі Нутриціології та громадського здоровя; формування професійного мислення; забезпечення реалізації інтелектуального потенціалу і розвитку творчої ініціативи студентів, формування їх науково-теоретичних та практичних компетентностей.

   Засідання студентського наукового гуртка проводяться в умовах навчальних, науково-виробничих лабораторіях, а також організовуються виїздні заняття.

      Тематика засідань гуртка є досить різноманітною, охоплює нагальні проблеми з організації системи здорового харчування.

Основні завдання наукового гуртка:

  • сформувати теоретичні знання про основи раціонального та оздоровчого харчування;
  • вивчити основні теорії харчування та фізіологічну потребу людини в основних складових продуктів харчування;
  • набуття навичок у виявленні причин розвитку і ознак моно- та полінутрієнтних дефіцитів та їх профілактики;
  • з’ясувати актуальні проблеми сучасних напрямів в фізіології харчування та встановити їх зв'язок зі здоров’ям та працездатністю населення.

     Перші кроки у майбутню професію починаються зі знайомства із закладом вищої освіти.

 

 

  

 

 

 

 

 

    Студенти-гуртківці беруть активну участь у роботі студентських наукових конференцій та семінарів різного рівня: міжнародних, регіональних, університетських, мають друковані роботи.

     Студенти взяли активну участь у написанні і поданні тез для участі в міжнародній науково-практичній конференції «Продовольча та екологічна  безпека   в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», де будуть викладені результати роботи гуртківців.

 

     Участь старости наукового гуртка Діани Маркової у І турі конкурсу студентських наукових робіт, який щорічно проводиться на базі  Національного університету біоресурсів і природокористування України.

    За результатами проведеної роботи, доповіді учасника та відповідей на поставленні запитання Діану Маркову відзначили дипломом  І ступеня.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook