Теорія і практика майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу
Теорія і практика майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу
10 березня 2023 року
Майстер-класи, які пропонує кафедра готельно-ресторанної справи та туризму – це чудова нагода знайти щось цікаве для душі, проявити себе з іншого боку, перевірити свої можливості.
Для студентів першого курсу освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» на першому тижні очного навчання в другому семестрі організовано та проведено майстер-клас з виготовлення сирників.
Сирники – традиційна страва української та деяких інших слов’янських кухонь, що виготовляється із домашнього сиру. Це аналог світового десерту під назвою «чизкейк».
Студенти дослухались до порад професіонала своєї справи шеф-кухаря Віктора Овечкіна, який наголосив, що в будь-якій роботі саме головне – це дисциплінованість та професіоналізм персоналу.
Студенти мали можливість відчути себе справжніми професіоналами та відпрацьовували навики виготовлення сирників. Всі отримали масу позитивних емоцій та вражень, дегустуючи сирники, які самі ж виготовили.
Такі майстер-класи просто необхідні, адже, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати чи почути.
«Окрім навичок, які ми отримали, в нас обов’язково залишаться спогади й неймовірні емоції від майстер-класу» – зазначила староста групи Вероніка Терниця й подякувала заступнику директора ННІ неперервної освіти і туризму Терезі Микицей і Світлані Мельниченко – завідувачу кафедри готельно-ресторанної справи та туризму за організацію та проведення майстер-класу.
Валентина Бандура,
куратор першого курсу здобувачів освітньої програми
«Готельно-ресторанний бізнес»