На факультеті тваринництва та водних біоресурсів успішно пройшла перевірка готовності до початку очного навчання студентів

27 лютого 2023 року
  27 лютого 2023 року згідно розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася перевірка готовності кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів до формату очного навчання студентів.

  Комісією у складі начальника навчально-методичного відділу Лариси Кліх, заступника начальника навчального відділу з практичного навчання студентів Олега Бачинського, керівника ремонтно-будівельної бригади університету Михайла Павленка та декана факультету Руслана Кононенка перевірено готовність навчальних аудиторій усіх кафедр до проведення лабораторних і практичних занять із студентами в очному форматі, який згідно графіку освітнього процесу для студентів 1 і 4 курсів бакалаврату та магістрів першого року навчання стартує з 6 березня.

 

   Комісія провела кропітку роботу з перевірки значної частини лабораторій факультету, адже на базі факультету функціонує 26 навчальних, 4 навчально-наукових-виробничих лабораторій та 2 навчальні павільйони технологічного обладнання. Було перевірено наявні укриття та їх відповідність чинним нормам. Комісія звернула увагу, що закінчення відновлювальних робіт у деяких аудиторіях навчального корпусу № 1, що виникли внаслідок певних тектонічних процесів, має бути завершене до кінця цього тижня. Було перевірено також усе навчально-методичне забезпечення дисциплін, наявність інформації на довідкових стендах кафедр та факультету, облаштування робочих місць для студентів. Членами комісії додатково була акцентована увага на наявності технічних та мультимедійних засобів навчання. Окрему увагу привернули наявність журналів з техніки безпеки, інструктажі з пожежної безпеки, інструкції у разі повітряних тривог та протиепідеміологічних заходів. Під час перевірки усі завідувачі кафедр та науково-педагогічні працівники надали детальну інформацію про закріплені за ними лабораторії та навчальні дисципліни.
 
  За результатами перевірки члени комісії відзначили готовність усієї матеріально-технічної бази факультету тваринництва та водних біоресурсів до початку очного навчання студентів, високий рівень забезпеченості навчально-методичною літературою та наявні сучасні лабораторії. Тож з нетерпіння чекаємо студентів на навчання в очному форматі у стінах нашого університету!
 
 
Сергій Грищенко,
 заступник декана факультету
 тваринництва та водних біоресурсів

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook