Запрошуємо на відкриту лекцію з дисципліни «Інформаційні системи і технології» для спеціальності «Туризм»

29 вересня 2022 року

     Кафедра інформаційних систем і технологій запрошує на відкриту онлайн лекцію на тему: «Історія розвитку інформаційних технологій та комп'ютерної техніки» для студентів 1 курсу року ОС «Бакалавр» спеціальності «Туризм» з дисципліни «Інформаційні системи і технології» яка відбудеться 05 жовтня 2022 року о 15-40 за посиланням https://meet.google.com/hnc-jdmy-ebb

 

    Лектор – старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій Саяпін Сергій Петрович
   
   На лекції до розгляду пропонуються історичний екскурс розвитку людської думки щодо розвитку інформаційних технологій та обчислювальних засобів з епохи Леонардо да Вінчі до теперішнього часу. Матеріали подано паралеллю до історичних періодів розвитку наукової думки та світової економіки. Представлено інфоргафіку видатних постатей та здобутків ІТ та КТ періоду від 1940х років до сучасності. В презентації поряд ілюстративним матеріалом надаються гіперпосилання для більш широкого самостійного ознайомлення за певними напрямками. Студенти знайомляться з віртуальним музеєм «Історія розвитку інформаційних технологій в Україні» з подальшою можливістю самостійного ознайомлення з представленою інформацією. У підсумку лекції пропонуються до уваги студентів сучасні тренди цифрового розвитку світової економіки.
   Запрошуємо всіх співробітників кафедри інформаційних систем і технологій факультету інформаційних технологій та зацікавлених осіб.

Приходьте, буде цікаво


Наталія Клименко,
заступник декана факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook