Спадкоємність поколінь у боротьбі за свободу України

29 жовтня 2014 року

     28 жовтня у клубі відокремленого підрозділу університету «Немішаївський агротехнічний коледж» відбулась відкрита виховна година до Дня людей похилого віку та визволення України від німецько-фашистських загарбників. А підготували і провели її викладачі відділення технології виробництва і переробки продукції тваринництва Валентина Цупер-Король та Світлана Атаманчук разом зі студентами.


    

     Мета заходу — привернути увагу студентів до проблем і потреб людей похилого віку, зміцнити зв’язок між поколіннями, виховати людяність, патріотизм, милосердя, співчуття. А також — шанобливе ставлення і повагу до тих, хто захищав та відбудовував нашу неньку-Україну після визволення від німецько-фашистських загарбників.
     На виховну годину завіталипочесні гості, діти війни — люди досвідчені, порядні, яким притаманні загальнолюдські цінності. Серед них були Савчук Станіслав Васильович, Савчук Світлана Павлівна, Якименко Галина Олександрівна, Костенко Валерій Никіфорович, Кучеренко Леонід Андрійович. Всі вони з радістю поділилися з аудиторією накопиченою мудрістю, багатющим життєвим досвідом та розкрили секрет довголіття любові. А ще —радили, як з гідністю прожити життя та залишитися патріотом своєї Батьківщини.

Почесні гості: Савчук С.П., Савчук С.В., Кучеренко Л.А., Костенко В.Н., Якименко Г.О.

     Літній вік людини зовсім не означає, що вона вже на багато що не здатна, якраз навпаки: те, що може літня людина, рідко здатна зробити більш молода, і мова йде зовсім не про сили та енергію, яка властива молодому поколінню, а про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, які присутні в більшості літніх людей — це і був основний лейтмотив авторських розповідей гостей відкритого уроку.

Ольга Наконечна

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook