Кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Навчальна робота

 Для студентів ОС “Бакалавр” за спеціальністю “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” викладаються дисципліни “Технологія виробництва продукції птахівництва”, “Технологія виробництва продукції вівчарства”, “Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва”, “Технологія виробництва продукції козівництва”.

 Кафедра здійснює підготовку студентів ОС „Магістр” за магістерськими програмами освітньо-професійного спрямування “Сучасні технології промислового птахівництва”, “Виробництво і переробка продукції вівчарства та козівництва”, «Технологічний менеджмент у свинарстві», «Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва» та освітньо-наукового спрямування «Науковий супровід птахівництва», «Сучасні технології у кролівництві та звірівництві», «Сучасні технології у вівчарстві та козівництві», «Індустріальне свинарство» зі спеціальності “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”. 

На кафедрі функціонують:

  • навчальна лабораторія свинарства;
  • навчальна лабораторія технології виробництва яєць;
  • навчальна лабораторія технологія виробництва м’яса  птиці;
  • навчальна лабораторія вівчарства та козівництва;
  • навчальна лабораторія кролівництва та звірівництва;
  • навчальна лабораторія інформаційних технологій у тваринництві;
  • навчально-виставковий павільйон технологічного обладнання у свинарстві;
  • навчально-виставковий павільйон технологічного обладнання у птахівництві;
  • навчально-наукова лабораторія технологій виробництва продукції птахівництва;

  

  

  • у 2016 році співробітниками кафедри видано 2 монографії, 2 підручники, 2 посібники, 15 науково-методичних рекомендацій, опубліковано 29 статей, з них 15 – у міжнародних виданнях.
  • співробітники кафедри є авторами типових навчальних програм з дисциплін: “Птахівництво та технологія виробництва яєць і м'яса птиці”, “Технологія виробництва продукції птахівництва”, “Технологія виробництва продукції свинарства”, “Селекція сільськогосподарських птахів”, “Виробництво і переробка продукції вівчарства та козівництва”, “Основи тваринництва“, “Технологія виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції“.

   

   

   

  

 

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook