ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ БАКАЛАВРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ОC «БАКАЛАВР» ДЕННОГО НАВЧАННЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 133-«ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ» - ДЕНЬ ТРЕТІЙ ТА ЧЕТВЕРТИЙ

17 червня 2022, 13:13

 
16 та 17 червня 2022 року на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України проходив третій та четвертий дні захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт студентами ОC «Бакалавр» спеціальності 133-«Галузеве машинобудування» денного навчання.
Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт проходив у дистанційному режимі за керівництва декана факультету конструювання та дизайну, к.т.н., доц. Ружила З.В., та за участі Екзаменаційної комісії в складі: голови екзаменаційної комісії, д.т.н., проф. Голуба Г.А., членів екзаменаційної комісії, заступника декана факультету, к.т.н., доц. Маруса О.А., к.т.н., ст. викладач Ляшко А.П., к.т.н., доц. Новицького А.В.
Під час захисту робіт студенти показали високий рівень знань, отриманих в процесі навчання в університеті. Представлені до захисту роботи відповідають всім вимогам, які висуваються до бакалаврських кваліфікаційних робіт за спеціальністю 133 – «Галузеве машинобудування». 
Слід відзначити кращих студентів, що успішно захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи: Микола Гура, Іван Яценко, Микола Федірко, Михайло Прилуцький та Володимир Шевченко. 
Чекаємо випускників на навчання в магістратурі на факультеті конструювання та дизайну кафедрі надійності техніки за освітніми професійними програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Обладнання лісового комплексу».

Побажаємо випускникам мирного неба,
благополуччя та подальших успіхів!!!
 

Андрій Новицький, 
завідувач кафедри надійності техніки,
Олександр Банний, 
доцент кафедри надійності техніки
 
https://lh3.googleusercontent.com/scp7qVjA5UVBvSGvrnvM-oDf0-gIHrWesxvf-tGInRuIYSYNDKfuiVZ3igDwPCIk5jvBNIAYo4jyDM4hPyc7Q6UfMDAru_HNrgU9GceRSAAIlEJ62uDSFYN1MozVebDL5rDgUjVSvNe7qL8GCQ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook