Кафедра філософії та міжнародної комунікації

Запрошуємо на навчання за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

  Кафедра філософії та міжнародної комунікації та кафедра міжнародних відносин та суспільних наук щиро запрошують на навчання за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» майбутніх фахівців у сфері міжнародних відносин, суспільних комунікацій та соціальної взаємодії.

  

   Навчання у стінах провідного на теренах України та шанованого широко у світі університету, яким є НУБіП України, окрім іншого, передбачає засвоєння системних знань з прикладних політичних наук, актуальних проблем міжнародних відносин та світової політики, опанування навиками вільного володіння кількома іноземними мовами.
  Разом з тим, університет в обличчі висококваліфікованих педагогів-науковців дбає про становлення студента як професіонала в контексті побудови та підтримання комунікаційного поля, формування стратегії діяльності та розвитку організації чи суб’єкта міжнародної взаємодії, ефективного підбору тактичних засобів задля реалізації поставлених завдань.

 Долучайся до лав студентства НУБіП України, обравши престижну і цікаву спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та навчайся за державним замовленням чи контрактною формою.

 

  Завітайте на кафедру філософії та міжнародної комунікації за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, навчальний корпус № 3, к. 125, 127.

 

Завідувач кафедри:
 
Культенко Валентина Павлівна

кандидат філософських наук, доцент
тел.: (044) 527-81-50; +38-063-700-80-44
 

Відповідальні за профорієнтаційну роботу

 
  Супрун Аліна Григорівна
  кандидат філософських наук, доцент

   тел.: +38 050-758-99-57

    Електронна пошта: [email protected] 

 

 

 
   Харчук Олександр Олександрович
   кандидат юридичних наук, доцент

  тел.: +38 066 217 81 17

   Електронна пошта: [email protected]

 

 Представництво кафедри у соціальних мережах

          

 Завітайте на кафедру міжнародних відносин і суспільних наук за адресою: м. Київ, вул. Генерала Родімцева, 19, навчальний корпус № 1, к. 54, 56.

 

 

Т.в.о. завідувача кафедри:
 
Хвіст Вікторія Володимирівна

Кандидат історичних наук, доцент 


тел.: (044) 527-81-16, 527-81-71

 

 

 Представництво кафедри у соціальних мережах

               

  Працюємо у робочі дні з 8:30 до 17:00.

Більш детальну інформацію можна отримати, заповнивши анкету, конкретизувати запитання щодо спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" і ми з Вам зв'яжемось.


Правила прийому 2024 р.  


  НУБіП України  твій ПЕРШИЙ пріоритет!

 

 Чекаємо саме на тебе!

 3 квітня 2024 року розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Триватиме вона до 3 травня 2024 року.
 Для вступу на спеціальність "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" потрібно скласти НМТ з таких предметів:

  • українська мова - обов'язково;
  • математика - обов'язково;
  • 1 предмет на вибір (історія України, іноземна мова, фізика, хімія, біологія).

 Аби створити персональні кабінети, вступникам потрібно буде скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на вебсайті УЦОЯО. Ця функція активується одночасно з початком реєстрації.

 Щоб зареєструватися для участі в НМТ, потрібно самостійно створити персональний кабінет та виконати в ньому такі дії:

- внести особисті дані й інформацію щодо участі в НМТ;
- завантажити в електронній формі сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
- підтвердити бажання взяти участь у НМТ;
- надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру;
- сформувати сертифікат НМТ 2024 року.

 Презентуємо перелік документів, копії яких документів знадобляться для реєстрації:

- паспорт або інший документ, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ;
- документ, що підтверджує інформацію про освіту: довідка з місця навчання (форма для заповнення тут), яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти в 2024 році (для цьогорічних випускників), або свідоцтво про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років);
- документ (зразок тут), що підтверджує внесену інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП): картки платника податків або паспорта громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП.

 За потреби додати копії:

- свідоцтва про зміну імені, свідоцтва про шлюб, свідоцтва про розірвання шлюбу (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних);
- медичного висновку (форма для заповнення тут) про створення особливих (спеціальних) умов для проходження національного мультипредметного тесту (для осіб з особливими освітніми потребами);
- нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих для реєстрації (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою);
- документа, що підтверджує причину невнесення інформації про РНОКПП;
- документа, що підтверджує причину, яка унеможливлює участь в основних сесіях НМТ.

 Важливо! Кожна копія документа, яку потенційний учасник НМТ буде завантажувати в персональному кабінеті, повинна бути сканованою або сфотографованою копією його оригіналу у вигляді окремого файла (формат .png або .jpg розміром не більше 1 Мб); зображення повинно бути чітким та повнорозмірним (без обрізань сторін документа); текст на зображенні має бути розбірливим і вільно читатися.

Також під час реєстрації вступник матиме змогу вибрати предмет додаткового блоку, а також населений пункт в Україні або за кордоном, де він перебуватиме в дні проведення НМТ. Цю інформацію буде використано для розподілу учасників за тимчасовими екзаменаційними центрами.

 Пам’ятайте, що навчальні предмети, які увійшли до основного блоку НМТ, а саме українська мова та математика будуть автоматично зазначені в сервісі реєстрації, тож вступникові потрібно буде вибрати із запропонованого переліку лише один із предметів другого блоку НМТ. Вибрати кілька предметів додаткового блоку не можна, адже НМТ буде цілісним (складатиметься з двох блоків, до яких входитиме три предмети), відтак реєстрація для проходження тестування з меншої або більшої кількості предметів неможлива.

 Підтвердженням факту реєстрації для участі в НМТ є сертифікат. Його вступник матиме змогу сформувати у своєму персональному кабінеті в разі підтвердження регіональним центром реєстрації вступника для участі в НМТ. Ця функція стане доступною не пізніше ніж через сім календарних днів із дня надсилання інформації на обробку.

 Щодо графіку проведення НМТ 2024 року, то в червні буде основна сесія тестування, а в середині та наприкінці липня відбудеться додаткова сесія.

 Демонстраційні варіанти тестів з деяких предметів можна знайти на сайті УЦОЯО за посиланнями:

українська мова;
математика;
історія України;
фізика;
англійська мова;

біологія. 

Вступ НУБІП України 2024

 Потрібно подати в електронному вигляді документи на вступ, визначивши НУБіП України і спеціальність ПЕРШИМ пріоритетом. Дотримання згаданої умови дозволить вам, насамперед, претендувати на конкурсній основі на навчання за державним замовленням. У іншому випадку Ви маєте змогу претендувати на навчання на платній основі за тим же переліком конкурсних предметів.

Зазначену вступником пріоритетність заяв не може бути змінено!!!

 

 Мінімальний бал суми сертифікатів НМТ
має бути не нижче 140 балів.

 Перелік документів, які потрібно подати до приймальної комісії у електронному вигляді:

  •  заяву про вступ;
  • копію документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»);
  • копію військового квитка або посвідчення про приписку до призовної дільниці - для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством у 2 примірниках);
  • копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього (атестат + додаток до атестата) у 2 примірниках);
  • копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти) у 2 примірниках + інформаційна картка до сертифіката ЗНО у 2 примірниках;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;

Усі копії документів, які подаються при вступі до НУБіП України, засвідчуються за оригіналами приймальною комісією. Копії документів без надання оригіналів не розглядаються.

За детальною інформацією можна звертатися до приймальної комісії НУБіП України:

Адреса: 03041, м. Київ, вул. Горіхуватський шлях, 19 (кімната № 12, 13).

Телефони: (044) 258-42-63; (044) 527-83-08.

Електронна пошта: [email protected]

Ми у соціальних мережах: www.facebook.com/vstupnubip telegram.me/vstupnubip

Графік роботи приймальної комісії:

Понеділок — п’ятниця 9:00 – 17:00
Обідня перерва 13:00 – 14:00

 

  

 
      Після завершення навчання наші випускники можуть обіймати посади:
  • аташе;
  • дипломатичний агент;
  • дипломатичний кур’єр;
  • помічник експерта із зовнішньополітичних питань;
  • помічник політичного оглядача;
  • секретар дипломатичного агентства;
  • помічник консультанта із зовнішньополітичних питань;
  • співробітник органів зовнішньополітичної та зовнішньоекономічної діяльності при державних адміністраціях;
  • експерт, референт чи консультант установ, де здійснюється міжнародна діяльність.

  

 

 

 працювати:

  • у підрозділах Міністерства закордонних справ України на виконавських посадах;
  • у дипломатичних представництвах (аташе, референт, дипломатичний кур’єр, секретар дипломатичного агентства);
  • у державних структурах та відомствах, установах (держадміністрації, міжнародні відділи профільних міністерств тощо);
  • у приватних структурах, які здійснюють діяльність у галузі міжнародних відносин (міжнародні відділи юридичних фірм, експертно-консультативні групи тощо);
  • у міжнародних міжурядових та неурядових організаціях;
  • у наукових і дослідницьких інститутах з вивчення міжнародних відносин і зовнішньої політики держав світу.

 

 
 
 

У нас день відкритих дверей – кожен день! 

 

Гуманітарно-педагогічний факультет у соціальних мережах

    https://www.youtube.com/embed/icGhUx56NlM

  Запрошуємо на навчання на ОКР МАГІСТР за спеціальністю
«Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»


 Якщо бажаєш отримати додаткову інформацію про умови навчання, новини про конкурси, олімпіади, підготовчі курси та інші можливості для наших абітурієнтів, залиш інформацію для зворотнього зв'язку та заповни анкету.

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook