Студенти, аспіранти та молоді вчені обговорили проблеми сучасної екологічної освіти

16 жовтня 2014 року

     13-14 жовтня 2014 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Проблеми сучасної екологічної освіти», присвячена 10-річчю факультету екології і сталого розвитку. Пленарне засідання розпочали з вручення короваю президії конференції, адміністрації факультету, студентам та запрошеним. З привітальним словом виступили начальник навчального відділу Оксана Зазимко, директор ННІ рослинництва, екології та біотехнологій Григорій Демидась, завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю Володимир Чайка, завідувач кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Віталій Гайченко, професор кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Наталія Макаренко та декан факультету екології і сталого розвитку Юлія Рибалко.

  

     Роботу конференції було продовжено на секційних засіданнях, де учасники мали змогу проявити свої наукові, дослідницькі, комунікативні здібності, розкрити професійно-практичні якості. Студенти розглянули низку важливих питань, що стосувались інноватики в сучасній екологічній освіті та науці, багато актуальних аспектів екологічної культури та сталого розвитку, які супроводжувались бурхливими дискусіями. Викладачі факультету висловили свої побажання студентам-учасникам, а також конструктивні відгуки на їх роботи.

    

     Підбиття підсумків конференції та нагородження учасників відбулося 14 жовтня. Всі отримали грамоти, проте найкращі доповіді відзначено дипломами. Так, диплом І і ІІІ ступенів отримали студенти Боярського коледжу екології і природних ресурсів Савчук І.М. і Телятник М.О. відповідно. А дипломами ІІ ступеня нагороджено магістрантів факультету екології і сталого розвитку Епельбойм О.Ю. та Баранніка А.І.



 Юлія Рибалко,
декан факультету екології і сталого розвитку

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook