Весна перемагає! Відбулась студентська толока з прибирання території біля навчального корпусу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

4 квітня 2022 року

    Весна – це саме той час, коли треба причепурити, привести все до ладу.
    Сталося так, що з початку війни майже три десятки студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультету інформаційних технологій не змогли виїхати до своїх домівок. А потім активні бойові дії змінили плани – їхати вже було небезпечно. Так і проживає донині у гуртожитку №7 студентська громада енергетиків, автоматників і айтішників.
    Тут треба сказати хороші слова саме про самоврядну студентську громаду на чолі з студрадою гуртожитку. В цьому велика заслуга голови студради Романа Марченка. Не можна обійти увагою і материнський догляд за проживаючими з боку завідувачки гуртожитку – Паламарчук Ольги Савелівни. Під час активних обстрілів Києва Ольга Савелівна цілодобово знаходилась у гуртожитку.
    Весняне сонечко пригріває все наполегливіше. І студенти за своєї власної ініціативи, як це було завжди, долучилися до прибирання закріпленої університетської території.
    Під гаслом «За чисте довкілля!» студенти на чолі з Романом Марченком організували суботню толоку з прибирання прилеглої до 8 навчального корпусу території.
    Так, іде війна, часто оголошується повітряна тривога, але життя продовжується. Своїм прикладом наші студенти продемонстрували непереборне бажання повернутися до мирного і красивого життя без вибухів і руйнувань!
    Велику організаційну роботу узяла на себе комендант навчального корпусу №8 Валентина Захаревська. Вона визначила основні ділянки роботи, забезпечила необхідним інвентарем та сама долучилася до прибирання.

     Проведена на свіжому повітрі толока сприяла не лише покращенню благоустрою території, а й піднесенню командного духу та гарного настрою у всіх її учасників.

    Світлі, усміхнені, можливо, трішки втомлені обличчя Маргарити Маркелової (група КІ-18007Б), Дарини Наулко (група ЕКК-18004Б), Андрія Солдатенка (група ЕЕЕ-21003М) та Романа Марченка (група ЕЕЕ-21003М) дарують всім позитив. Переконані, насамперед тим студентам, які зараз далеко від університету і не можуть бути у рядах цих активістів.

     Ми дякуємо всім нашим небайдужим співробітникам та студентам, сподіваємось на продовження таких заходів під мирним небом України.
    Дивлячись на цей ніби невеликий результат спільної праці, ми усвідомлюємо, яких студентів виховує НУБіП України.
    Це найкраща виховна година!

Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ, координатор з виховної роботи та
організації дозвілля студентів 
Роман Марченко,
голова студради гуртожитку №7

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook