Розширений директорат ННІ лісового і садово-паркового господарства: відновлюємо навчальний процес

12 березня 2022 року

11.03.2022 року відбулося розширене засідання директорату ННІ лісового і садово-паркового господарства за участі науково-педагогічних працівників. Засідання було відкрито вступним словом директора інституту Петра Лакиди, який зазначив, що у період військових дій Україна має працювати на перемогу як на військовій ниві, так і в освітній. Сьогодні кожен українець має працювати на економіку держави і розуміти, що від кожного залежить успіх і наша перемога!


У порядку денному було декілька питань, серед яких основним є початок освітнього процесу у дистанційному режимі з 14 березня за розкладом знаменника. Було наголошено, що важливим є долучення студентів до навчання за різними формами (elearn, webex, zoom, viber, електронна пошта та дзвінки, тобто викладачі мають шукати всі підходи та методи, щоб у максимальній мірі забезпечити комунікацію викладач-студент)! Також у випадку відсутності зв’язку з викладачем на кафедрі завідувач має забезпечити заміну викладання дисциплін з числа науково-педагогічних працівників кафедри!
Особливим завданням також має бути постійний моніторинг наставниками та старостами умов проживання студентів та допомоги у разі потреби!

Бажаємо всім миру і здоров’я! Перемога за нами!


Заступники директора ННІ ЛіСПГ,
Олександр Соваков
Галина Домашовець

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook