Студенти спеціальності «Фізична культура і спорт» беруть активну участь у науково-дослідній роботі

22 лютого 2022 року

   Важливу роль у формуванні творчого потенціалу майбутніх фахівців відіграє участь в організованій і систематичній науково-дослідній роботі.
   Завдання науково-дослідної роботи студентів у ЗВО полягає в розвитку у них умінь пошукової, дослідницької діяльності, творчого розв'язання завдань, а також у формуванні вмінь застосування методів наукових досліджень на практиці.
   У науковому житті кафедри фізичного виховання беруть активну участь студенти, які є учасниками наукового гуртка «Інноваційні проблеми фізичної культури і спорту», в якому вони поглиблюють знання, уміння та навички, пов’язані з інноваційними технологіями в галузі сучасної фізичної культури і спорту.
   Про результати роботи гуртка свідчать публікації студентських робіт у наукових журналах і участь у конференціях і семінарах. Так студент гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Фізична культура і спорт» Віктор Головатюк взяв участь під науковим керівництвом канд. пед. наук Миколи Костенка у VII Міжнародній науково-практичній конференції “Science, innovations and education: problems and prospects”, що відбулася з 9 по 11 лютого 2022 року у японському місті Токіо.

 
   За підсумками конференції було видано збірник, де разом з науковим керівником опубліковано наукові тези нашого студента: «Особливості розвитку швидкісно-силових якостей футболістів у навчально-тренувальному процесі».

Віталій Мирошніченко,
асистент кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook