Завершилося підвищення кваліфікації фахівців Державного агентства меліорації та рибного господарства України та його територіальних органів

18 лютого 2022 року
     У ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України безперервно триває підвищення кваліфікації фахівців агропромислової галузі та стажування науково-педагогічних працівників відповідно до затвердженого Плану-графіку на 2022 рік.
Із 7 лютого 2022 року проходило підвищення кваліфікації начальників управлінь, заступників начальників управлінь, начальників відділів, заступників начальників відділів, завідувачів сектору Державного агентства меліорації та рибного господарства України та його територіальних органів.
 
 
Програма підвищення кваліфікації розроблена ННІ неперервною освітою і туризму та факультетом тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України. Навчально-тематична програма складається з основних тем: сучасна політика розвитку галузі рибного господарства; актуальні питання щодо іхтіології та аквакультури; основні принципи і правові аспекти охорони водних біоресурсів; основи діяльності рибоохоронного патруля; відповідальність громадян за порушення правил рибальства в сучасних умовах; знаряддя лову водних біоресурсів; охорона праці; корупція: протидія та відповідальність; професійна етика, толерантність; культура ділового спілкування; спілкування з засобами масової інформації.
 
Лекторами для проведення онлайн навчання запрошені науково-педагогічні працівники університету та провідні фахівці галузі.
 
Бажаємо слухачам міцного здоров’я та професійних здобутків!
 
 
Оксана Гераймович,
методист вищої категорії
ННІ неперервної освіти і туризму

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook