ВИПУСКНИЙ БАЛ

30 січня 2022 року
     Випускний бал – свято, яке завжди хвилює душу. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій життєвий шлях.
      28 січня у Боярському фаховому коледжі відбувся випускний бал здобувачів освіти спеціальностей «Менеджмент» та «Садово-паркове господарство». У гостинному залі, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, зустрілися востаннє у стінах нашого навчального закладу випускники та викладачі. Виступи учасників художньої самодіяльності та спогади років навчання створили неймовірно святкову атмосферу. Після привітання директора коледжу Кропивка Сергія Володимировича всі випускники отримали омріяні дипломи про здобуту професію.
Бажаємо їм широкої та легкої життєвої дороги, прагнути до своєї заповітної мрії та вірити в себе. Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей та успіхів.
                                                                           

Вікторія Вірко, викладач 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook