Ректорат: дбаємо за здоров’я і безпеку колективу та готуємося до весняного навчального семестру

24 січня 2022 року

     24 січня 2022 року відбулося традиційне засідання ректорату, присвячене поточній діяльності університету та плануванню роботи на тиждень. Як зазначив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, в Україні та, зокрема столиці, загострюється ситуація з пандемією. Кількість захворівших на СOVID-19 щодня зростає, не виключенням є колектив університету. Тому ще раз зверталася увага на безумовне дотримання санітарно-гігієнічних вимог, дезінфекцію рук, провітрювання і суворе обмеження кількості соціальних контактів. Поряд з пандемією набирають обороти питання цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, протипожежної безпеки. Розроблений детальний план заходів на випадок надзвичайних ситуацій, збереження і підтримки життєдіяльності, а до нього – відповідні інструкції. Кожен співробітник, студент має знати порядок дій у разі виникнення небезпеки. Разом з тим вивчається питання забезпечення необхідними ресурсами.

     Відсьогодні розпочалася акредитація освітньо-наукової програми «Право», де підготовка до старту ІІ навчального семестру. Бухгалтерська служба разом з планово-фінансовим відділом нараховують заробітну плату за січень: співробітники отримають ставки з надбавками, встановленими на рівні минулого року, науково-педагогічні працівники – оклад + 20%, а починаючи з лютого з урахуванням особистого коефіцієнту рейтинга. Особливої уваги на найближчий період потребує ощадливе використання енергоресурсів і води.

  

    Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський повідомив про надходження заяв від учасників олімпіади для вступу в університет. На сьогодні їх маємо 451, а отже завдання ректорату – мати кількість учасників олімпіади не менше кількості місць державного замовлення, а оптимально не менше ліцензованого обсягу – ще не виконано. Тож ця робота продовжується.

  

    Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк зупинився на участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. В навчально-дослідних господарствах триває підготовка техніки до весняних польових робіт, а також списання застарілого майна.

  

Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонти та облаштування підлог в гуртожитку №2 та навчальних корпусах №6 та 2. Продовжується будівництво спортивного комплексу.

  

    Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на початку навчального семестру, формуванні розкладу занять. У Бобровицькому та Заліщицькому фахових коледжах відбувається представлення програм претендентів на посаду директорів.

    Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook