Розширюємо співпрацю з Державними професійно-технічними навчальними закладами Київщини

19 січня 2022 року

    19 січня співробітники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини, доценти кафедри Сергій Мазурчук, Андрій Спірочкін та старший лаборант Любов Сас провели профорієнтаційну роботу серед випускників Державного професійно-технічного навчального закладу «Броварський професійний ліцей» м. Бровари. 

   Випускники навчального закладу отримали загальну інформацію про переваги навчання в НУБіП України, як провідного вищого навчального закладу. Андрій Спірочкін детально розповів про умови вступу на навчання, можливості проходження військової підготовки для хлопців на базі військової кафедри, соціально-побутові умови проживання у гуртожитках університету та культурно-масове життя студентів. Окрім цього, особливий наголос у розповіді був зроблений на підготовці інженерів-технологів деревообробки, проходження навчальних практик із спеціальних дисциплін на провідних галузевих виробництвах та майбутні перспективи їх кар’єрного росту.

    Під час доповіді випускники Броварського професійного ліцею цікавились переліком предметів ЗНО для вступу на спеціальність «Деревообробні та меблеві технології», кількістю бюджетних місць, можливістю навчання на заочній форма навчання.

    Висловлюємо подяку Оксані Дмитрівні Пержинській - заступнику директора з виховної роботи і Миколі Григоровичу Горковцю – майстру виробничого навчання І категорії навчального закладу за надану можливість проведення зустрічі, технічну допомогу та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Сергій Мазурчук,
доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook