Крокуємо у майбутнє: на факультеті аграрного менеджменту вручено 61 диплом магістра

26 грудня 2021 року

   Потреби ринку праці безпосередньо залежать від процесів, що відбуваються в соціально-економічному житті суспільства: глобальних – на світовому рівні, і локальних – на рівні місцевому. 24 грудня 2021 року лави молодих спеціалістів поповнились фахівцями у сфері менеджменту та маркетингу. Урочистість розпочалась із виконання державного гімну та привітань від адміністрації університету, роботодавців, викладачів, батьків та колег.

 
   
 
 
   З вітальним словом до випускників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку НУБіП України Вадим Ткачук, який побажав знайти своє місце в житті і присвятити себе улюбленій справі, досягати намічених цілей і підкорити будь-які вершини, йти на зустріч мрії і залишатися завжди щасливими і життєрадісними людьми.
   Левова частина навчання в магістратурі проходила в режимі онлайн до якого звикли магістри, тож у звичному онлайн форматі з вітанням звернувся генеральний директор компанії ІМК, голова наглядової ради проекту агрокебети, доктор наук Алекса Лісітса, який побажав випускникам рухатися в правильному напрямку по дорозі життя, займатися улюбленою справою, вірити у свої сили і мрії, отримувати високий дохід і робити своє життя насиченим, яскравим і цікавим.
   До привітань долучились професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України Лідія Шинкарук, завідувачі кафедр маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк, адміністративного менеджменту та ЗЕД Віталій Луцяк, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська, економічної теорії Микола Талавиря. 
 
 
   Від студентів факультету аграрного менеджменту з музичним вітанням  виступила  Вікторія Федоренко.
   Слова вдячності адміністрації НУБіП та колективу факультету, побажаннями випускникам бути не лише спеціалістами в аграрній сфері, а й творчими, талановитими особистостями, прозвучали від старости магістрів освітньої програми «Адміністративний менеджмент» проекту «Агрокебети» Наталія Вітюк.
   На свято вручення дипломів завітав і тато випускниці Чорний Олександр Васильович,  який виступив з побажанням максимально використати знання, які отримані під час навчання, адже у майбутньому на випускників чекає багато серйозних, але цікавих випробувань та життєвих уроків.
 
   Представники студентської організації факультету Олександра Козачук та Ростислав Коваленко привітавши випускників виконали музичну композицію з інструментальним супроводом. Також студенти факультету запропонували випускникам екскурс студентськими роками у вигляді фото та відео спогадів ключових моментів навчання і студентського життя.
 
 
 
   З вітальним словом та оголошенням наказу до випускників звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який переконаний, що цьогорічні випускники гідно продовжать славні традиції і прославлятимуть рідний Університет.
   Декан факультету подякував всім, хто організовував і забезпечував навчання магістрів: Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку з командою, викладачам, деканату, допоміжному персоналу, співробітникам всіх служб. Також слова вдячності прозвучали на адресу Алекса Лисиці, Анатолія Циркуну за багаторічну співпрацю, значний вклад в навчальний процес, матеріально-технічну базу, проект Агрокебети, роботодавцям, гостьовим лекторам, компаніям, які долучені до освітнього процесу.
   Анатолій Дмитрович побажав випускникам від всього колективу факультету міцного здоров’я, успішно використати всі можливості, потенціал, ефективно працювали на благо нашої держави.
  Варто відзначити, що вже не один рік поспіль дипломи отримують і студенти іноземці, а цього року двоє з чотирьох іноземних студентів отримали дипломи з відзнакою. Загалом випускники отримали 61 диплом за освітніми програмами маркетинг, управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами, адміністративний менеджмент, проект «агрокебети», менеджмент організацій і адміністрування та менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.
Вітаємо наших випускників та бажаємо успішної кар’єри і доброго шляху!
  
  
   
  
  
  
  
  
  
  
   
  

Лариса Карпенко,
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook