Магістри ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершили навчання

24 грудня 2021 року
     Незважаючи на пандемію та змішаний формат підготовки успішно завершили навчання 76 випускників ОС «Магістр». Кваліфікацію магістра лісового господарства отримали 48, садово-паркового господарства – 23, деревообробних та меблевих технологій – 5 осіб. Варто відзначити, що це був один з найуспішніших випусків магістрів денної форми навчання у ННІ лісового і садово-паркового господарства, адже 25% серед них – відмінники!

     Розпочалося свято зі звернення до усіх випускників директора ННІ лісового і садово-паркового господарства проф. Петра Лакиди, який передав вітання від ректора університету, побажав випускникам високих професійних досягнень і щасливих родин, які зможуть збудувати щасливу й заможну країну.

  

     Представник Держлісагентства Алла Святецька передала вітання магістрам від очільника лісової галузі, теж випускника ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

 

     Приєднався до привітань ще один випускник університету, представник Лісової Служби США Михайло Яцков, який нині опікується питаннями інвентаризації лісів цієї країни й неодноразово читав лекції для англомовної групи магістрів лісового господарства.
     Голова екзаменаційної комісії спеціальності «Лісове господарство» проф. Роман Василишин відзначив достатньо високий фаховий рівень нинішніх випускників і закликав їх і далі навчатися та прославляти своїми досягненнями наш університет.

     Найкращі побажання випускникам освітньої програми «Садово-паркове господарство» висловила завідувач випускової кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олена Колесніченко.
     Заступник директора Олександр Соваков відзначив грамотами й подяками випускників, які досягли найбільших успіхів в навчанні, громадській, спортивній і культурно-масовій роботі.

     Завідувач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту проф. Андрій Білоус разом із гостем зі США вручили подяки магістрам-лісівникам, які брали активну участь в інвентаризації зелених насаджень НУБіП України.

     Оплесками за постійну турботу й увагу магістри подякували диспетчерам ННІ Ларисі Мельник і Оксані Ралко.

     Далі настала найочікуваніша для випускників мить – вручення дипломів! Усе це відбувалося під бурхливі оплески магістрів, їхніх рідних та професорсько-викладацького складу.

Високих професійних досягнень, удачі, мирного й успішного дорослого життя, шановні випускники!

 

В. Свинчук, О. Сошенський,
заступники директора ННІ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook