Новорічні свята з особливим шармом від студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

24 грудня 2021 року

 Я Святого Миколая,
Дуже-дуже добре знаю.
Він на свято в чобіток
Для слухняних діточок
Має у своїй торбинці
Найприємніші гостинці!


       Новорічна пора – це час, коли всі люди, від дітей до дорослих, прагнуть стати свідком дива, казки, отримувати подарунки та презентувати їх своїм близьким і рідним.

      Кожного року факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, намагається тішити своїх студентів різним активом, тому до новорічних свят, починаючи з 19 грудня відбулося два майстер-класи із приготування святкового печива та фруктів у карамельній оболонці.

      Студенти перших та других курсів змогли своїми руками, в рідних факультетських стінах, спробувати себе в новій для себе сфері. Завдяки професійному обладнанню в лабораторіях, приготування різноманітних страв перестає бути важкою справою. Кожен студент хто приймав участь зміг випекти свій невеликий дарунок для ближнього. Печиво, що залишилося було роздане між викладачами майже всіх факультетів університету, за невелику суму, яка в подальшому піде на благодійність.

 

      День святого Миколая Чудотворця — одна з найочікуваніших дат на рік. І особливо важливо, в це святе свято не забувати про інших, та ділитися з ними своїми благами. Великий Чудотворець приносить в дім життя, добро, світло та любов. Береже тебе, де б ти не був, пильно за тобою наглядаючи. Особливо це свято люблять діти, але не потрібно думати, що крім них ніхто не може отримати справжнє задоволення від цього свята. В святу ніч, кожний під подушкою може знайти солодкий подарунок, який покладе його особистий ангел охоронець.

     До дня Миколая заведено віддавати борги. Українська приказка говорить: «Якщо ти мені не віддаси до Миколи, то вже не оддаси ніколи». Також заведено миритися і прощати, існує приказка: «На Миколу клич друга, клич і ворога, обидва будуть друзі».

      Отже, такі заходи об’єднують та надихають, даючи зрозуміти, що благодійність це не лише кошти це значно більше. Якщо ми від щирого серця робимо щось хороше, прагнемо вберегти, захистити, надати підтримку то вкотре доводимо, єдність, дружність, людяність, толерантність наші невід’ємні частки.

 Щиро вітаємо усіх із прийдешніми святами!

Нехай новорічні свята принесуть у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!

 

            Тетяна Розбицька,
вихователь гуртожитку

Павло Паламарчук,
студент 2 курсу, 1 групи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook