В університеті розпочалися випуски магістрів 2021 року

17 грудня 2021 року
     В університеті розпочалися випуски магістрів 2021 року. І першим у цій вдячній справі став факультет тваринництва та водних біоресурсів, на якому сьогодні вручили 126 дипломів випускникам денної форми навчання і 27 – заочної. І дуже приємно, що фактично кожен п’ятий з них – з відзнакою.

     Молодь, яка залишає факультет, вітали ректор університету Станіслав Ніколаєнко, декан Руслан Кононенко, голови екзаменаційних комісій за обома спеціальностями – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і «Водні біоресурси та аквакультура» Василь Туринський і Віталій Бех.

     Станіслав Ніколаєнко, звертаючись до випускників, дав їм десять суб’єктивних порад: не зупиняйтеся на досягнутому, працюйте над собою; не знаєте – спитайте; вчіться кожного дня; втратили орієнтири – йдіть до людей; не бійтеся діяти рішуче та інші, що посприяють успіху в житті. І підкреслив: вміння, навички і компетенції, здобуті під час навчання, – за плечима не носити. Вони обов’язково стануть опорою кар’єрного росту, який гарантує диплом НУБіП – одного з кращих вишів України. Адже спеціальності, що їх набули випускники факультету, дуже потрібні сьогодні країні.

  

  

  

     Прощатися з alma mater, де ти провів більше п’яти років, досить тяжко. Але це не значить, що життєві дороги не приведуть нинішніх випускників сюди знову. І про це у вдячному слові сказали колишні студенти, а нині вже повноправні володарі дипломів магістрів Олена Іщук та Олександр Тімченко.

 

 

Валентин Обрамбальський
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook